emiliasmening

Alla inlägg under september 2013

Av Emilia - 25 september 2013 15:27

Hej, kom hem från skolan nu så ska väl snart äta lite och sen blir det nog bara en slappdag faktiskt. Har inte direkt några läxor, eller jag tror inte det i alla fall.. Skolan idag har vart tråkig, men jag tycker denna veckan har gått förvånansvärt fort faktiskt, skönt! Imon är det ju redan torsdag och sen fredag och då är det två veckor kvar tills jag fyller år! ;)

Men vi hörs senare, hejdåå

Av Emilia - 24 september 2013 15:00

Heej, snabb uppdatering nu efter skolan. Slutade typ tio minuter efter alla andra för vi hade orientering, och jag och en kompis kom lite sent eftersom jag kan inte springa för vill ju inte riskera att stuka foten igen. Så vi tog det lite lugnt men det gick faktiskt bra! Eller ja, första kontrollen var lite svår men sen löste det sig :)

Ska vila nu, sen plugga engelska en liten stund och därefter ska jag fixa mig för jag ska på modevisning ikväll typ. Eller jag ska ju inte gå själv, men kolla på ;) Så det blir nog kul hoppas jag!

Förlåt för att uppdateringen har varit lite dålig nu nån dag, men den ska förbättras igen! Hare gött! :)

~

Av Emilia - 23 september 2013 14:41

Familjär stämning på hemkunskapen idag - alla sitter tillsammans ;)

Av Emilia - 22 september 2013 10:32

Godmorgon! Hoppas att allt är bra med er :)

Igår var jag ju som sagt på Ikea, och jag blev jättenöjd med hyllorna! Bild kommer här nere, om det funkar att lägga upp då vill säga.

Sen köpte jag ett par svarta jeans också som var jättesköna och fina :) Därefter åkte vi hem och satte ihop hyllorna.

Idag ska en familj komma hit, fast det är ju ett tag tills dess. Jag ska sätta in saker i hyllorna så länge, ska bli kul att få fixa iordning dem! Så snart ska jag gå upp.

Ha det bra allihopa!

Av Emilia - 21 september 2013 09:39

Vaknade nu, ska väl ligga här och slöa ett tag till innan jag går upp, så skönt att veta att man inte måste va i skolan vid en viss tid och typ stressa massa.. Skönt att bara få slöa.

Igår var jag ju med några kompisar och det var kul! Vi åt pizza, kollade på film, åt godis och sånt där. Tog inte så många bilder dock men några.

Idag ska jag in till stan för att kolla på en hylla till mig, behöver en hylla för jag har typ ingenstans att lägga mina grejer så dom ligger typ på golvet ;) Men ska kolla lite på Ikea och så, så får väl se vad det blir.

Vad ska ni göra idag då?
Ha en fin lördag!

Av Emilia - 20 september 2013 14:45

Äntligen helg! Så skööönt, verkligen efterlängtat! Kommer bli en jättebra start på helgen också, eftersom att jag ska träffa kompisar :) Ska dra till en kompis vid halv sex, sen ska vi träffa några andra för att sedan dra till pizzerian. Najs! Sen ska vi hem till henne igen och typ kolla på nån film och lite sånt.

Skolan idag gick väl bra, den gick åtminstone fort vilket är positivt! Har fyra lektioner innan lunch och en efter, vilket resulterar i att man är väldigt hungrig när man haft fyra lektioner.. Men då blir väl maten dubbelt så god antar jag ;)

iOS 7 kom ju dessutom ut i onsdags, så tänkte uppdatera till det nu i helgen :) Tycker att designen är väldigt snygg!

Hoppas att ni alla haft en bra dag, och att helgen blir grym! Vi hörs senare :)

Av Emilia - 19 september 2013 21:50

Hej igen, kvällen har bestått av lite plugg, spotify och så lite idol på det såklart ;) Så rätt chill kväll faktiskt.


Är så glad och lycklig nu, har så otroligt fina vänner i mitt liv, ni är bäst! <3 Bästa känslan är när man bara är så himla glad! Hoppas att alla får vara det nån gång!


Snart börjar Idol igen då vi får se vilka som gått vidare, tyckte att alla var riktigt bra ikväll men Sandra har alltid varit en av mina favoriter, gillade Miriam väldigt mycket idag också och Matilda!


Funderar på att göra ett tidsinställt inlägg tills imon också, får väl se hur det blir med det men har lite lust att blogga och så kanske jag inte har så mycket tid till att blogga imon eftersom jag ska va med några kompisar, men får se som sagt :) Kommer isåfall handla om en sak som jag är riktigt trött på.


Men jag säger godnatt för idag i alla fall, sov så gott allihopa! :)

Av Emilia - 19 september 2013 16:16

Hoppas att allt är bra med er! Själv ligger jag på soffan just nu, där jag oftast hamnar efter jobbiga skoldagar ;) Idag så var väl skolan helt okej, ganska tråkig men alltid kul att få träffa kompisar såklart!
Igår var typ första dagen vi inte hade några läxor sen skolan började, såå skönt! Så igår slappade jag i princip bara hela dagen, men det var hur skönt som helst.
Idag måste jag dock plugga på franska och möjligtvis svenska också. Men det ska väl gå bra :)

Kommer nog mer inlägg sen, hejdå så länge!

Presentation

Halloj!
Jag är en tjej på 13 år som har startat upp min allra första blogg. Här kommer du få ta del av mina tankar och lite av varje. Hoppas du kommer gilla bloggen!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13 14 15
16 17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< September 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards