emiliasmening

Alla inlägg under september 2013

Av Emilia - 27 september 2013 17:00

Dator/Mobil
Frukt/Bär
Gina/Bikbok
Myskväll/Festa
Levandeljus/Lampor
Spontan/Ickespontan
Blond/Brunett
Arbetslös/Jobb

Sminkad/Osminkad
Singel/Förhållande
Läppglans/Läppstift
Halsband/Armband
Landet/Storstad
Instagram/Twitter
Tv/Dator
Stationär/Bärbar
Ljus/Mörk choklad
Popcorn/Chips
Choklad/Godis
Bio/Filmkväll hemma
Vaken/Sova
Inte musik/Musik
Morgonmänniska/Nattmänniska

Av Emilia - 27 september 2013 14:22

Av Emilia - 26 september 2013 19:40

Hejj! Har typ pluggat lite nu, eller ja... Har inte pluggat så mycket direkt, orkar typ inte, lat idag, haha! Men jaja, det löser sig :)

Känns verkligen att det är höst nu, så mysigt! Jag gillar ju verkligen hösten. Har vart riktigt kallt några dagar nu, och innan kändes det nästan som om det skulle kunna börja snöa för det var så kallt.. Men då kan man snart börja använda mössa och sånt där, jag gillar mössor så tummen upp på det (y) Vill köpa ett par riktigt snygga höstskor också, tycker att boots är riktigt fint! Så får väl se ifall det blir några skor snart :)

Nu ska jag göra klart matteläxan, får se ifall det kommer mer inlägg sen!

Av Emilia - 26 september 2013 18:46

Av Emilia - 26 september 2013 17:30

Hiss: Tänkte hissa hösten! Det är min favoritårstid, tycker att den är så himla fin med alla färger :) Jag tycker att det är så mysigt att sitta under en filt och kolla på film när det är lite mörkt och kyligt ute. Dessutom blir det väldigt fina bilder om man fotar ute på hösten! + Att jag fyller år ;)


Diss: Vill dissa något som jag tror att de flesta tycker mindre bra saker om - läxor. Jag tycker att vi har alldeles för många läxor, känns som om vi inte har någon fritid längre. Det kan vara bra med läxor men då får det vara en viss måtta på det också.

Av Emilia - 26 september 2013 15:32

Hejhej! Hoppas att ni mår bra :)

Satte mig i soffan nyss och ska nog sitta här ett tag och kolla på lite tv. Har dock franska, matte och ska plugga lite på en redovisning som ska genomföras imorgon på NO:n. Inte kul.

Men dagen idag har väl vart bra, torsdagar är ganska chill. Men skönt att det är fredag imon, veckan har verkligen gått jättefort! Och det är inte alls fel :)

Av Emilia - 26 september 2013 13:15

Av Emilia - 25 september 2013 17:45

Vill skriva om ett ämne som jag är riktigt arg över, nämligen ideal.

Ideal finns överallt,går inte att komma ifrån det någonstans. Man ska alltid se ut på ett sätt och vara på ett sätt, om man går utanför den normen blir man uttittad och retad osv. Och det är så fel!

Jag tror att det är media som gjort att folk fått denna uppfattning, att allt ska vara så ytligt hela tiden. För vart man än vänder sig, finns det massa reklam med smala människor med perfekt utseende som ska visa upp kläder, smink eller vad det nu är.

Jag känner massa som mår dåligt av det här, de känner att de måste bli ytterligare lite smalare och bli ytterligare lite snyggare, och dessutom måste prestera mycket bättre på allting. Och det gör jag med! Media vet verkligen hur de ska få oss att känna oss dåliga.

Jag hatar att man inte längre kan vara som den man vill. Visst, man kan vara sig själv om man vågar, men det är inte alls många som vågar det längre! Det finns en oskriven regel som säger att vi ska bete oss på ett sätt och se ut på ett sätt. Regeln säger att om man går utanför den mallen, är du knappt värd nånting.

Jag blir så himla arg när jag tänker på det här, jag blir arg över att media förmedlar det här, bara för att de vill tjäna pengar! Men att vi sedan mår dåligt, bryr de sig om det? Nej!

Jag vill verkligen att alla ska våga vara sig själva, och det vill säkert alla andra också! Men tyvärr är det ju inte många som vågar det längre. Och det är massor som tycker att de måste börja träna mer för att gå ner i vikt osv. Visserligen kan det vara bra att träna för att vara mer hälsosam och sånt, men det bör också påpekas att folk som är kraftiga kan också vara hälsosamma!


Du är fin precis så som du är! Jag är inte någon ängel jag heller, jag tycker inte alltid att jag är fin osv. Men vi måste försöka intala oss att vi duger och att vi är bra! Vi behöver inte ändra oss bara för att media och en del andra tycker det! Vi får vara som vi är, oavsett kroppsform och utseende så är vi fina på vårat eget sätt! Det kan låta klyschigt, men så är det! Att vi är olika, det är just det som gör oss till människor!


Så om du känner att du har lust att ta en chokladboll eller dricka lite läsk eller vad som helst, gör det! Det är ditt liv och det är du som bestämmer över det! Skit i vad alla andra säger och tycker, du lever inte för att göra de glada, eller hur?

Presentation

Halloj!
Jag är en tjej på 13 år som har startat upp min allra första blogg. Här kommer du få ta del av mina tankar och lite av varje. Hoppas du kommer gilla bloggen!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13 14 15
16 17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< September 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards