emiliasmening

Alla inlägg under februari 2013

Av Emilia - 17 februari 2013 13:27

Halloj! Ja, jag bloggade inte igår igen. Men jag var faktiskt hos mormor och så där, vilket var väldigt kul! Vi kollade på melodifestivalen och det var ju en del annorlunda bidrag, haha. Bilderna från Norge har jag inte lagt in på datorn än, tyvärr, men jag kan lägga upp några andra bilder som jag sa en annan gång att jag skulle göra. Det inlägget kommer jag antagligen tidsinställa till lite senare idag, för då har jag inte heller möjlighet till att blogga eftersom att vi ska få gäster. Men bilderna kommer komma då i alla fall, så ni vet.

Och sen börjar ju skolan imorgon igen. Typiskt. Detta lovet har gått så sjukt snabbt, alldeles för snabbt. Känns bara som att det varit en vanlig helg. Usch, jag ser verkligen inte fram emot det, verkligen inte. Men jag kan sammanfatta lite av lovet, börjar på fredagen.


Fredag: Skola först, sen bar det av till discot efter att jag och några kompisar hade fixat iordning oss. Var tvungen att gå hem lite tidigare, på grund av att jag mådde illa. Tråkigt, men så blir det ibland.

Lördag: Var på stan och shoppade lite typ, sen åkte familjen och jag till några kompisar där vi kollade på melodifestivalen och hade det allmänt kul.

Söndag: Gjorde i princip ingenting, bara packade och fixade lite inför Norge-resan.

Måndag: Då åkte vi alltså till Norge. Första dagen gjorde vi inte särskilt mycket alls faktiskt, checkade in där vi bodde och sånt där.

Tisdag: Gick på två museum! Det första var inte kul, men det andra var rätt roligt faktiskt för att man fick gå in i en stooor båt.

Onsdag: Vi gick på Karl-Johans gata och sen åkte vi hem och gjorde egen pizza.

Torsdag: Vi bara åt frukost, checkade ut och åkte hem i princip. Precis utanför gränsen stannade vi på ett köpcenter och kollade lite. Jag hittade lite fina tröjor och så. Men det tog ju hela dagen att åka hem och konstigt nog blev jag otroligt trött av att sitta i bilen en hel dag så sen somnade jag nästan direkt.

Fredag: Då tog jag det bara lugnt, på kvällen hade vi lite fredagsmys och sånt där men det vet ni ju redan.

Lördag: Var hos mormor, som jag sa.

Söndag: Idag ska vi få gäster och innan städade vi.


Så där, det var en liten sammanfattning. Snart ska jag börja göra mig iordning och sen ska jag försöka få till ett litet bildinlägg då. Vet inte om det blir så många bilder, men några är bättre än inga, eller hur? Hoppas ni som har lov, haft ett gött lov och ni andra som gått i skola eller jobbat, eller vad ni nu gjort, haft en go vecka!

Av Emilia - 15 februari 2013 21:11

Av Emilia - 15 februari 2013 13:00

 


Du behöver: Vaselin

                     Stor skål

                     Liten burk

                     Sked

                     Rouge




Gör så här:


 


Du börjar med att hälla lagom mycket vaselin i den stora skålen.


 


Sedan sätter du in skålen i micron, så att vaselinet smälter. Vaselinet syns inte här, just för att det är smält.


 


Efter det blandar du i rougen, tills du får den färgen som du vill ha. Du kan också lägga i skimrande ögonskugga/ögonskuggor, om du vill ändra färgen. Jag har lagt i lite, men det är inget måste.


 


Lägg allt i den lilla burken och sätt sedan på locket.


 


Sätt in burken i kylskåpet i cirka tjugo minuter, eller tills läppbalsamet får den konstistensen som du vill ha.


 


Efter det tar du givetvis ut den och resultatet av min, blev just så här.


Lycka till!

Av Emilia - 15 februari 2013 12:28

Hejsan på er! Uppdateringen, som ni säkert redan har märkt, har inte vart så bra de här senaste dagarna. Men, jag har faktiskt varit i Norge så har en anledning till det. Idag så kommer inlägget "Gör ditt eget läppbalsam!" upp i alla fall, om inget oväntat händer och det inte plötsligt vill fungera. Men jag ska verkligen försöka få upp det idag, och sen kommer väl lite bilder från Norge och sånt där. Så håll koll på bloggen idag!

Av Emilia - 10 februari 2013 12:12

Var på stan igår ju, här kommer en bild på det jag köpte typ:

Av Emilia - 7 februari 2013 12:26

Hejsvejs! Förlåt att jag inte bloggade igår, men fick så himla ont i magen och mådde inte bra och efter skolan var jag med en kompis också först, Nikita. Det var jättekul, vi typ spelade "Tjejsnack" och lite annat, haha. Men efter ett tag gick jag hem då och så fick jag jätteont i magen, och det var kvar när jag vaknade imorse så stannade hemma från skolan idag. Efter en Alvedon har det släppt som tur är, för jag och Elsa hade nämligen bestämt att åka och kolla på kläder tills imorgon, vilket jag nu då förhoppningsvis kan följa med på om jag inte helt plötsligt får ont igen. Men det hoppas jag inte, plus att jag vill verkligen inte bli sjuk nu till helgen för det är disco imorgon och på lördag ska jag till stan! Så hoppas att det bara var tillfälligt. Haha, alla kommer typ tro att jag skolkat säkert för att de kommer se mig i skolan sen när jag ska träffa Elsa, men så var det faktiskt inte. Så nu vet ni det ;)

Nu ska jag fortsätta plugga på SO, prov imon och sen blir det lite matte också innan jag åker till stan då. Hoppas ni mår bra och är friska, kommer förmodligen blogga lite senare, ha det gött!

Av Emilia - 5 februari 2013 17:51

Har testat att göra eget läppbalsam nu då, jag blev nöjd med det faktiskt och det var inte ett dugg svårt! Och jag tänkte visa hur man gör, jag tog kort och så men måste lägga in korten på datorn först, så det kan ta några dagar innan det inlägget kommer ut. Men det kommer i alla fall komma snart!

Av Emilia - 5 februari 2013 15:09

Oj, känns konstig att skriva februari, nästan läskigt att det redan är februari.

Men det var skola idag och det var ganska tråkigt, väldigt stressig lektion den sista för alla skulle göra klart sin broschyr typ och ja, alla var helt galna. I alla fall min grupp ;) Lite senare ska jag testa att göra eget smink då, hann tyvärr inte det igår för den mesta tiden gick åt till att plugga tills idag. Men snart ska jag minsann ge mig på det! Kommer ut bilder sen om det inte blir helt misslyckat, haha ;) Håll utkik!

Presentation

Halloj!
Jag är en tjej på 13 år som har startat upp min allra första blogg. Här kommer du få ta del av mina tankar och lite av varje. Hoppas du kommer gilla bloggen!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards